| Συνεργασία με Ηρακλή Χαλκίδας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την ιστορική ομάδα volley της Χαλκίδας, τον Ηρακλή. Θα είναι μαζί μας το φετινό καλοκαίρι για να σας προπόνηση στα 2 σύγχρονα γήπεδα beach volley που έχουμε δημιουργήσει. Η συνεργασία μας ξεκινάει από 1 Μαΐου.

Τα τμήματα αφορούν:

Ακαδημίες εκμάθησης (ηλικίες 6-12 ετών)
προ-αγωνιστικά τμήματα (ηλικίες 12-16 ετών)
Αγωνιστικά τμήματα (Junior)
Τμήματα αρχαρίων
Αγωνιστικά τμήματα
Τμήματα πρωταθλητισμού
Προπονητικά Camp
Διοργάνωση Τουρνουά

Ο Ηρακλής Χαλκίδας και τα Kalamia Beach Bar σας προσκαλεί να γνωρίσετε ένα από τα συναρπαστικότερα ολυμπιακά αθλήματα, τον βασιλιά των σπορ του καλοκαιριού και όχι μόνο μιας και οι προπονήσεις δια μέσου του σωματείου μας θα διεξάγονται όλο το χρόνο μέσα σε αθλητικές εγκαταστάσεις και περιβάλλον που θα συνδυάζουν την εκγύμναση με την διασκέδαση.

Για τους νέους φίλους και φίλες του αθλήματος τους ενημερώνουμε ότι η προπόνηση δια μέσου του beach volley είναι ένας από τους πιο άριστους και πιο φυσικούς τρόπους εκγύμνασης όλου του σώματος μιας και ο αθλητής -ια κινείται συνεχώς επί της άμμου που συνιστάται ιατρικά πολλές φορές ακόμη και για αποκατάσταση και το σημαντικότερο συνδυάζει το παιχνίδι με την σωματική άσκηση και τη διασκέδαση.

 

Λιγα λογια για τον Ηρακλη Χαλκιδας και την ιστορία του:

Ο ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ υφίσταται ως Σύλλογος από το 1997 με έδρα τη Χαλκίδα και συμμετέχει ανελλιπώς στα Τοπικά, Περιφερειακά και Πανελλήνια πρωταθλήματα βόλεϊ. Είναι το πρώτο αθλητικό σωματείο που ιδρύθηκε στη Χαλκίδα αποκλειστικά για να αναπτύσσει και να διαδίδει το βόλεϊ και το Μπιτς βόλεϊ.

Ιδρυτής του Συλλόγου ο ακούραστος εργάτης του βόλεϊ Γιάννης Καρκαλής το όνομα του οποίου έχει συνδυαστεί με το Χαλκιδέϊκο βόλεϊ και τον αθλητισμό. Για τον ίδιο αποτελεί τη συνέχεια μιας επιτυχημένης πορείας του στο βόλεϊ της Χαλκίδας αρχικά ως αθλητής και μετά ως ο προπονητής των Εθνικών Κατηγοριών και ταλέντων όπως χαρακτηρίστηκε στην ΑΓΕΧ επί θητείας του.

Ως κύρια σύνθετη ονομασία ο «ΗΡΑΚΛΗΣ της ΧΑΛΚΙΔΑΣ» συνταιριάζει τον μέγιστο Έλληνα ημίθεο Ηρακλή με την προϊστορική και ιστορική Χαλκίδα και αποτελούν τα σύμβολα εκείνα που χαράζουν την υπερήφανη πορεία του Αθλητικού Συλλόγου.

Σήμερα ο «ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ» συμβολίζει την συνέπεια, την αγάπη και τη θέληση ώστε οι νέοι και νέες να διδάσκονται τις αξίες της ζωής, την ιδέα του αθλητισμού, την έννοια της ομαδικότητας, τη χαρά τη νίκης και τη σημασία της ήττας και προπαντός να αγαπούν και να αισθάνονται υπερήφανοι για την πόλη καταγωγής τους. Ο «ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ» σήμερα δεν είναι ένας απλά ένας αθλητικός σύλλογος για την πόλη μας, αλλά η καρδιά του αθλήματος, το πρότυπο για την επόμενη μέρα του Χαλκιδέικου αθλητισμού.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, με πλούσια ιστορία 20 χρόνων και προσφορά στον Αθλητισμό, τη Νεολαία και την Κοινωνία της Χαλκίδας καλλιεργεί μέχρι σήμερα αποκλειστικά την πετοσφαίριση (Volley) και την πετοσφαίριση παραλίας (BeachVolley), προάγοντας το άθλημα στη σάλα και την παραλία, φέρνοντας κοντά του κάθε μέρα περισσότερους αθλούμενους αλλά και φίλους του αθλητισμού.

Στα αθλητικά τμήματα του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ αθλούνται καθημερινά πλέον των 240 αθλητών και αθλητριών. Ο Σύλλογος διατηρεί τμήματα βόλεϊ και Μπιτς Βόλεϊ όλων των κατηγοριών, Ακαδημιών, Παγκορασίδων, Κορασίδων, Νεανίδων, Γυναικών, Παμπαίδων, Παίδων, Εφήβων, Ανδρών και έχει πετύχει σημαντικές διακρίσεις.

Ιδιαίτερα στις ακαδημίες οι αθλητές και αθλήτριες εκτός από την εκμάθηση του αθλήματος, διδάσκονται τα μηνύματα της ευπρεπούς συμπεριφοράς και του «Ευ Αγωνίζεσθαι». Παράλληλα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες πρωτοπορεί και δίνει τη δυνατότητα σε πολλά παιδιά να συμμετέχουν σε beachvolleysportscamp και σε φιλόδοξους αθλητές και αθλήτριες να συμμετέχουν σε VolleyballTrainingCamp για τη βελτίωση και την τεχνική γνώση του αθλήματος.